HOE HET WERKT?

Als u een slideshow “REMEMBER ME” wilt laten maken, neem dan contact op of stuur een e-mail naar info@fotojess.nl. Dit kan de uitvaartondernemer ook voor u doen. Na ontvangst van uw e-mail nemen we nog dezelfde dag contact met u op en informeren we u over het uploaden van de foto’s en (eventuele) video’s. Wij kunnen ook foto’s voor u inscannen of bewerken, als ze bijvoorbeeld te donker zijn.

UW BIJDRAGE
Om een foto- of videopresentatie te maken hebben wij per presentatie het volgende van u nodig:

MUZIEK
Het muzieknummer bepaalt de lengte van het filmpje. U kunt elk nummer kiezen dat u wilt. De maximale aanbevolen afspeellengte ligt rond de 5 minuten. U stuurt ons het nummer toe of u geeft aan welk muzieknummer u wilt en dan regelen wij de muziek voor u.

FOTO’S EN/ OF VIDEO’S
Ongeveer 8 foto’s/video’s per minuut. Bij een lengte van 4 minuten dus +- 32 foto’s/video’s.
U heeft de mogelijkheid om foto’s in een bepaalde volgorde te laten zien in de presentatie (bijvoorbeeld chronologisch of van jong naar oud). Kiest u hiervoor? Nummer de foto’s en video’s dan op de volgende manier: begin bij 1, dan 2, enzovoort. Als u geen gewenste volgorde aangeeft, dan bepalen wij de volgorde.  Heeft u andere wensen? Dat is in overleg uiteraard ook mogelijk.

ONTWIKKELING VAN DE VIDEO
Met de informatie die is doorgegeven tijdens ons gesprek wordt de slideshow gemaakt. Deze wordt geheel naar uw wensen gemaakt en de volgorde die u met uw familie heeft bepaald. Het eindresultaat wordt naar u gestuurd via e-mail of is eventueel aan te leveren via USB stick.

RESULTAAT AFSPELEN TIJDENS DE UITVAART
Wij geven u duidelijke instructies over hoe de video het beste kan worden afgespeeld tijdens de uitvaart. Hiervoor heeft u alleen een laptop nodig die u kunt aansluiten aan een beamer (deze is vrijwel altijd aanwezig op crematoriums, informeer hier voor de zekerheid naar). Tijdens de uitvaart kan uzelf of één van uw kennissen of vrienden de uitvaart presentatie aanzetten. U hoeft alleen op de play knop te klikken waarna uw video automatisch afspeelt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.